Monday, April 5, 2010

Premium


A klán újraélesztés nem lett túl sikeres továbbra is csak ketten vagyunk aktívak. Azonban Kusnyar family-nak sikerült prémium csomagot vásárolnia, így elindult a fejlődés hosszú útján, immár AA bejárással és +30% exp, stance, drop buffokkal, lassan közelít az Expert felé, a Veteran csapata már lv.6-7-es. Míg én az egyetlen sco-mmal szenvedek, aki vet lv.8 és közelít az 50%-hoz.
Közben sikerült összefutnom pár boss-al, bar csak egyedül toltam le őket, nem is dobtak semmi értékest, hisz ezek nem raid bossok, csak helyi "nagy" bossok, mint Elmorc, Swamp Angler.

Befejeztem Caebolan quest line-t is, bár Selva még nincs meg, mert az egy hosszabb folyamat, hozzá is kell egy Soup, ami Garcia-hoz is kellett, vagyis pár napot kell erősen farmolni Katovic Snowfield-ben és Frozen Wastes-ben, hogy meglegyenek a hozzá valók: 50xCabbage, 50xWolf Meat, 50xBeet, 20x Golden Apple. Ezekből a Cabbage és a Golden Apple az, amit nehezebb összegyűjteni a többi pár óra alatt megvan.

Az Expert stancék húzása meg elég szenvedős, bár nem folyton velük fejlődöm, de még csak Equites-lv.13, Hanging Guard-lv.19-nél tartok.

No comments:

Post a Comment