Wednesday, March 17, 2010

Arsene Ticket

Sikerült összeszednem elég pénzt, ahhoz, hogy megvásároljam a recepthez szükséges dolgokat, így craftoltam egy Red Arsene Ticketet, amit lv.100-as Karjalain karakterrel lehet elkészíteni. Ezt a jegyet Reboldeaux Queen's Gate-nél lehet beváltani egy Coupon Exchanger-nél nem messze Scarlet Underground bejáratától, de figyelni kell, mert a beváltott jegyért a fegyvert a földre dobja és azt még fel kell szedni. Mivel a pajzs előnyösnek tűnt számomra a +30Blockal +10DEF-el és +1DR, így én arra váltottam be a jegyet, mivel, hogy kiválasztható, hogy mire váltom be jegyemet, nem random, mint a Gigante Beach játékoknál összeszedettek beváltásakor.

Véleményem szerint elég mutatós kis pajzs is a francia kártyás díszítéseknek köszönhetően, illetve ez az egyik legtöbb blockal rendelkező pajzs a játékban, még Back Guard (!) stancével is 69Block-ja volt a karakteremnek. Egy Arsene Ticket elkészítéséhez 25x MP (Mysterious Powder) 5x Amrita és 200x Mega Talt kell. Ezek a Trumph fegyverek, amik Uniqe-ok, tehát nem kell őket chipezni, alapból mindegyiken az alábbi statok vannak: 30% atk, 30% atk speed, +1 AR, természetesen ez alól egyedül a pajzs a kivétel, ami ugye def,block és DR statokat ad.

Az Expert stancékhez még utólagosan annyit fűznék hozzá, hogy elég nehéz húzni őket, nem megy olyan gyorsan, mint a többi, 1-1 Expert stance maxolása eltarthat akár 1-2hétig is, attól függően, hogy egyedül-e és milyen pályán fejlődik.

No comments:

Post a Comment