Wednesday, March 17, 2010

Occulta Dungeon

A mai napon egy kisebb squad-al bemerészkedtem Occulta Dungeon-be, mivel sikerült össze gyűjtenem 5x Te Rune-nát a belépéshet, hogy befejezzek 2 questet, hogy megszerezzem Nar-t és vehessék végre Expert stancéket. A pálya elég durva, az elején egy rakás szörnyen kell átvergődni magunkat, hogy bejussunk oda, ahol azok a szörnyek vannak, amik a questhez kellenek.

Aztán beljebb kerülve meg lettek a Kobold Elder névre hallgató szörnyek is, amiből 10db-ot kell megölni illetve ők dobhatják a Lorenzo Diary-t, ami nar-hoz és az Expert stancékhez is kell.

Mire ide eljutottunk néhány csapdán kellett átvergődni, amik elég nagy sebzést mértek 1-1 karakterre illetve megbénították őket hosszú másodpercekre, amíg a környéken lévő szörnyek ki is végezték a karaktereket, így egy jó tucat Soul Crystal kellet még a squad-al is elhasználni, hogy végre tiszta terepre érjünk és elkezdhessük ölni a mobokat (szörnyeket) a küldetéshez.

A küldetés befejeztével Nar karaktert egyből megkaptuk, de az Expert stancék megvásárlásához még kellett pár kört futni Port of Coimbrában és City of Auch-ban, egy Emila karakterrel a sajátjaink között (ez lehet Emilia the Sage is), hogy kinyomozzuk Detective Gertrude segítségével, hogy miként is tűnt el Emila apja. Hosszas párbeszédek után arra jutunk, hogy a Constellation nem csak új fegyvereket, hanem új módokat is jelent a fegyverek használatára, vagyis az Expert stancéket is megszerezhetjük. Így mostantól Port of Coimbrában Emiliától lehet venni 6x Great Stonért és egy Symbolért Expert stancét vásárolni, persze különböző stancékhez különböző Symbol kell. Szerencsére még korábban beszereztem 14x Great Stone-t, bár Symbol-tmég kellet venni,de így is sikerült megszereznem a fighteremhez a két Expert stancét, az Equites, amihez már régebben vettem olcsón Symbolt, Saggitarius-t:

Illetve jó árban sikerült vennem Leo Symbolt a Hanging Guard stancéhez is:

No comments:

Post a Comment